Diensten

Sanitair

Gas en mazout

Hernieuwbare energie

Groene Energie

Sanitair

Een goede loodgieter kenmerkt zich door gedegen vakkennis en oog voor detail. Pieter Verhulst gaat dankzij zijn degelijke opleiding en ervaring in het vak verder dan het klassieke takenpakket. Hij levert u een kwaliteitsvolle en duurzame badkamer af waarvan u nog jaren zal genieten, volgens de stijl die u voor ogen heeft. Badkamers dus, maar ook alle andere aspecten van sanitaire voorzieningen zoals het nakijken en vervangen van leidingen, het plaatsen of ontstoppen van toiletten, het plaatsen van kranen in de keuken, etc. behandelt Pieter Verhulst met de precisie die u van een betrouwbare vakman mag verwachten.

CV

Bij Pieter Verhulst kunt u terecht voor professionele installatie, herstelling of onderhoud aan uw centrale verwarming. Wij zijn thuis in centrale verwarming. Wij onderhouden en repareren verwarmingsinstallaties en bieden een snelle depannage service. Wij beschikken ook over voldoende onderdelen in stock! Pieter Verhulst is een door Vlaanderen erkend technicus. Het er kennisnummer is : GV05777.

Gas en mazout

Pieter Verhulst biedt u steeds ondersteuning. Dit zowel indien u verwarmt met aardgas of indien u verwarmt met mazout. Wij zijn uw partner bij uitstek voor verwarming, dit zowel voor het verwarmen met mazout als voor het verwarmen met gas. Verder bezitten wij het Cerga certificaat. Ons erkenningsnummer is : 11-03845-N. U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren!

Hernieuwbare energie

Pieter Verhulst staat klaar voor bedrijven, groot en klein, die gedeeltelijk of volledig willen functioneren op zonne-energie. Wij staan voor maatwerk, waarbij u het maximale voordeel behaalt en uw energiesysteem volledig aansluit op uw eisen en wensen. Er kan gebruik worden gemaakt van de nieuwste technologieën waarmee u bijvoorbeeld op uw tablet overzicht houdt en uw set kunt beheren. Daarbij kunnen wij u de schoonmaak en het onderhoud uit handen nemen, zodat u nog vele jaren van uw systeem kunt profiteren. Pieter Verhulst is gecertificeerd installateur van hernieuwbare energie – thermische zonne-energiesystemen – sanitair warm water

Groene Energie

In België we graag milieubewuster leven. Als bedrijf of ondernemer wordt u geacht om daarin het voortouw te nemen. Er zijn bepaalde voorwaarden en regelgeving waaraan u dient te voldoen en die langzaamaan voor het hele land zullen gelden. Een zeer belangrijk onderdeel daarvan, naast het beheer van uitstoot en afval, is de overstap naar groene energie.